У Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро, пропав хлопець

Біля Пішохідного мосту стався обрив троса на атракціоні

21 липня близько 13:45 у Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро. Зник 20-річний хлопець. Під час спуску людина, яка перебувала на атракціоні, упала в воду. Біля Пішохідного мосту триває пошуково-рятувальна операція.

Павло Петров, ДСНС: «Біля Пішохідного мосту стався обрив троса на атракціоні канатної дороги. Перехожі, які були свідками події, намагалися витягти трос, бо сподівалися, що там є людина. Але, на жаль, її там не було. Тому зараз на місці події працюють і поліція, і водолазно-рятувальне відділення ДСНС, яке обстежує акваторію річки в місцях, де, за свідченнями, може бути людина».

КМДА: «Місто звертається і вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування як надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, яка експлуатує атракціон, відкритий у 2021 році».

Патрульна поліція Києва попередила про ускладнення руху транспорту через аварію на атракціоні на Набережному шосе через аварію на атракціоні.

Поліція Києва: «За наявною інформацією - на момент трагічного випадку на атракціоні перебував 20-річний хлопець. Його пошуки тривають. За фатом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України».

Фотогалерея

Микола Степанюк Джерело: Національна поліція України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 липня 2024, 08:34 5

Поєдинок завершився нокаутом у 6-му раунді