Пономарьов поділився планами Руха на завершальний етап підготовки

Львів'яни завершили збір у Словенії

На мажорній ноті львівські футболісти завершили закордонний етап підготовки до нового сезону. Перед поверненням додому вони завдали поразки австрійському «Хартбергу» - 2:0.

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов дав оцінку виконаній роботі підопічними:

- Збір в Словенії з двома виїздами до сусідньої Австрії був дуже корисним. Звичайно, десь вибивало з колії, що ми не змогли зіграти в контрольних матчах в оптимальному складі через те, що кілька наших гравців тільки відновлюються після травм, по-друге, маємо ми своїх представників в олімпійській збірній України, яка завершує підготовку до Ігор в Франції, але загалом, я задоволений ставленням підопічних до своїх обов'язків.

- Чи не вперше разом з головною командою виїжджала велика група вихованців клубної академії. Вони виправдали сподівання?

- Переконаний, що цей збір в Словенії запам'ятається хлопцям надовго. Так, їм було важко витримувати навантаження, але тепер вони вже знають, над чим треба працювати, аби прогресувати. Зрештою, й я одержав про нашу зміну вичерпну інформацію.

- Спарингами задоволені?

- Так. Це дуже цінний досвід, адже довелося виясняти стосунки з представниками різних футбольних шкіл. Тішить, що взяли гору над авторитетними командами австрійської Бундесліги - «Штурмом» та «Хартбергом».

- В розташуванні «Руха» на цьому закордонному етапі підготовки знаходився потенційний новачок- опорний півзахисник Владислав Семотюк, який минулого сезону виступав за «Минай». Як пройшли його оглядини?

- Я ще не визначився, чи продовжить він кар'єру в «Руху». Після повернення до Львова в Семотюка ще буде дві нагоди проявити себе: 27 липня в спарингу з «Агробізнесом», а суперник у контрольному матчі 3 серпня ще уточнюється.

- Стартовий поєдинок чемпіонату УПЛ за участю «Руха» вже остаточно буде перенесений?

- Так, я володію інформацією, що гравці «Руха» Олег Федор, Ігор Краснопір та Олексій Сич будуть включені до заявки олімпійської збірної України з футболу, що незабаром виступатиме на Іграх в Франції й тому львівський клуб матч першого туру УПЛ проведе в один з резервних днів.

Раніше повідомлялося, що «Рух» відмовився від нігерійського новачка.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 липня 2024, 12:04 0

Два нові комплекти призначені для передсезонного турне по США