БАКОЛЕ: «Усик навіть не доторкнувся до мене, я розбив його і нокаутував»

Претендент на титул чемпіона світу не втомлюється нагадувати про свої подвиги у спарингах

Претендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі конголезький боксер Мартін Баколе (20-1, 15 KO) розповів, як зупинив Олександра Усика (22-0, 14 KO) у спарингу і до яких негативних наслідків це призвело.

«Я не брешу, я не люблю брехати. Я виступав у прямому ефірі на Sky Sports, і менеджер Олександра Усика підійшов до мене ззаду і сказав: «Цей хлопець завтра стане чемпіоном світу», тому що він знає, хто я такий, він був у залі, коли я добряче побив Усика.

Усик навіть не доторкнувся до мене, я розбив його і нокаутував. Вирубив його ударом по корпусу. Я виходив із рингу, і мені сказали, що йому знадобиться тиждень на відновлення.

Люди просять мене не говорити про спаринги, але вони забувають, що я з Африки, і мені дуже важко продавати квитки, тому я повинен продавати себе. Саме тому я погодився на спаринг із такими хлопцями, тому що після того, як я проведу з ними спаринг, я дам їм жорстку відсіч, люди заговорять про мене і дізнаються про мене.

Це дуже великий ризик, на який я пішов, тому що тепер ніхто не хоче битися зі мною, тому що вони знають, хто я на рингу», - сказав Баколе.

У 2022 році Усик в інтерв'ю зізнався, що Мартін добряче віддубасив його у тренувальному таборі перед другим боєм з Ентоні Джошуа.

3 серпня відбудеться бій Мартіна Баколе проти перспективного американського боксера надважкої ваги Джареда Андерсона (17-0, 15 KO).

Володимир Клепач Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 липня 2024, 14:24 48

Більшість проголосувала за «Минай»

Коментарі