Карпати визначились з тренерським штабом. Хто допомагатиме Лупашку

У штабі будуть Лавриненко та Шуст, а Єзерському запропонували команду U-19.

19 липня о 12.00 футболістам «Карпат» представлять нового головного тренера - Владислава Лупашка, який в міжсезоння очолив молодіжний склад «зелено-білих» (U-19).

До тренерського штабу увійдуть фахівці, які допомагали Лупашку в «молодіжці», серед яких найбільш відомі - Сергій Лавриненко та Богдан Шуст.

Що ж до асистентів уже колишнього керманича львів'ян Мирона Маркевича, то, як стало відомо Sport.ua, Андрій Сапуга залишиться працювати в структурі ФК «Карпати», а Володимиру Єзерському збираються запропонувати очолити молодіжний склад, де йому буде допомагати інший іменитий в минулому футболіст львівського клубу Денис Кожанов.

Але поки що наразі не відомо, чи влаштує Єзерського, який в ці дні перебуває в Північній Ірландії в розташуванні юнацької збірної України, що виступає в фінальній частині Євро-2024, цей варіант продовження тренерської кар'єри.

Втім, Андрій Русол, який невдовзі має стати генеральним директором ФК «Карпати» і який знаходиться у дружніх стосунках з Єзерським, може переконати колишнього партнера по «Дніпру» очолити «молодіжку» львів'ян з перспективою стати біля керма головної команди.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 липня 2024, 13:31 5

Зазирнемо у «тугі гаманці» гравців, яких вважають найзаможнішими у грі № 1

Коментарі