«Важкувато було». Михавко розповів про комунікацію з сином Шевченка

Захисник збірної України U-19 трохи підтягнув англійську

Захисник збірної України U-19 Тарас Михавко розповів, як відбувається комунікація з Крістіаном Шевченком - сином легендарного українського футболіста Андрія Шевченка.

- У вас є легіонери, і серед них - Крістіан Шевченко, син президента УАФ і володаря «Золотого м'яча». З ним, вихованцем «Челсі» та гравцем «Вотфорда», ви також можете нормально спілкуватися?

- А чому ні? Крістіан - чудова людина та хороший футболіст. Він досить товариський, командний. Просто важкувато було на перших зборах, бо він тоді не так добре спілкувався українською мовою. Але нічого, зате ми трішки англійську підтягнули. Зараз нема ніяких проблем, ми налагодили класну комунікацію. В колективі Крістіана гарно прийняли й він також зі всіма нами налагодив чудові взаємини.

- Коли Крістіан грав за попередню юнацьку вікову категорію, Андрій Шевченко приїжджав до нього на еліт-раунд. Зараз чекаєте легенду в гості?

- Точно не знаю, на стартовому матчі, наскільки чув, Андрія Миколайовича не було. Якщо він знайде можливість відвідати наші матчі, будемо дуже раді.

Раніше Тарас Михавко прокоментував нічию проти юнацької збірної Північної Ірландії (0:0).

Дмитро Вербинський Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 липня 2024, 07:03 2

Легендарний боксер відзначив Олівера Макколла

Коментарі