Новачка Майнца зі збірної Японії затримала поліція. Відома причина

Проблеми із законом у Кайсю Сано

Півзахисник збірної Японії Кайсю Сано, який цього літа підписав контракт із німецьким клубом «Майнц», затриманий поліцією в Токіо за підозрою в сексуальному насильстві.

Повідомляється, що 23-річний японський футболіст і двоє його знайомих потрапили до рук правоохоронців після звернення 30-річної жінки, яка заявила про сексуальне насильство.

Нібито заявниця та її подруга повечеряла із Сано та його друзями. Після трапези сама жінку в компанії з чоловіками пішла в готель, а потім одразу ж звернулася до поліції. Футболіста з друзями затримали неподалік від готелю.

Німецький «Майнц» одразу ж виступив із заявою, висловивши здивування тим, що сталося. Втім, клуб утримався від подальших коментарів у справі, пославшись на відсутність інформації. У колишньому клубі Сано «Касіма Антлерс» вже заявили, що «дуже стурбовані ситуацією, що стосується його екс-гравця», і будуть «уважно стежити за ситуацією».

Кайсю Сано підписав із «Майнцем» чотирирічний контракт. Японець мав приєднатися до своєї нової команди в неділю, 21 липня.

Юрій Остроумов Джерело: Kyodo News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 липня 2024, 11:27 12

Володимир Носов з «Металіста 1925» не захотів допомагати спортивному клубу