Львівський Рух у контрольному матчі поступився Сабаху

Бронзовий призер чемпіонату Азербайджану переміг з рахунком 2:1

Львівський «Рух» у контрольному матчі поступився бронзовому призеру чемпіонату Азербайджану.

Черговим суперником «Руху» на зборах у Словенії став азербайджанський «Сабах». Вже у дебюті матчу Панченко заробив небезпечний штрафний, який виконав Квасниця і мяч рикошетом від гравця «Сабаху» залетів у сітку воріт. За кілька хвилин гравець азербайджанської команди змістився з флангу в центр та потужно пробив - Герета здійснив ефектний сейв. Ще одного разу голкіпер «Руху» нейтралізував вихід віч-на-віч. Потім Квасниця протягнув м'яч та пробив з середньої дистанції, але не влучив у ворота. А наприкінці тайму Герета впевнено впорався з пострілом зі штрафного. Та все ж азербайджанці зрівняли рахунок ще до перерви - голом відзначився Перріс.

У другій половині гри Лях здалеку пробив повз ворота. «Сабах» відповів моментом, коли їхній гравець розвернувся в районі одинадцятиметрової позначки і пробив, але Ванівський без проблем зловив м'яч. Також на хорошу ударну позицію згодом вийшов Клайвер, але бразильський легіонер «Руху» з лінії карного майданчика вдарив неточно. Тоді як у кінцівці матчу Купусовіч вирвав для азербайджанців перемогу точним ударом головою.

У підсумку, поразка «жовто-чорних» з рахунком 1:2. Наступний матч на зборах «Рух» зіграє в Австрії проти «Хартберга» у суботу, 20 липня.

Товариський матч, 17 липня 2024 року

«Рух» (Львів, Україна) - «Сабах» (Баку, Азербайджан) 1:2

Голи: Секідіка, 2 (автогол) - Перріс, 45+2, Купусовіч, 90

«Рух»: Герета (Ванівський, 46), Кітела (Савчук, 46), Товарницький, Холод, Лях (Дяк, 62), Слюсар, ГНП (Угринчук, 62), Бойко (Підгурський, 46), Квасниця, Непейпієв (Клайвер, 46), Панченко (Денисов, 62)

Олексій Тіньков Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 липня 2024, 07:22 10

Ексчемпіон світу виділив Мухаммеда Алі