Топовий ексфорвард АПЛ залишив структуру Тоттенгема. Буде новий виклик

Джермейн Дефо зважився на зміни

Колишній нападник збірної Англії та низки клубів Англійської Прем'єр-ліги Джермейн Дефо залишив систему лондонського «Тоттенгема», у якій він працював тренером після завершення своєї кар'єри навесні 2022 року.

«Протягом останніх двох сезонів я отримував величезне задоволення від роботи тренером у «Тоттенгемі». Сьогодні я залишаю цей неймовірний клуб і хочу сказати спасибі всім чудовим співробітникам, які допомагали мені вчитися і рости.

Особлива подяка Донні Каллен, яка повернула мене до клубу, і, зокрема, Полу Брейсуеллу, Стюарту Льюїсу, Найджелу Гіббсу, Вейну Бернетту і Бредлі Аллену, які зіграли величезну роль у моєму становленні тренером, яким я є сьогодні.

Було приємно багато чого досягти в «шпорах», зокрема досягти тренерського статусу УЄФА, який завжди був моєю мрією після завершення кар'єри гравця.

«Шпори» завжди займатимуть особливе місце в моєму серці, і вболівальники вже знають, як багато цей клуб означає для мене. Однак зараз для мене дуже вдалий час рухатися далі і будувати свою тренерську та управлінську кар'єру, проте я завжди буду з теплотою згадувати свій час у «шпорах». Усі великі подорожі рано чи пізно закінчуються, і я бажаю всім у клубі тільки найкращого в майбутньому сезоні і в майбутньому. До нових зустрічей», - написав Дефо в мережі Х.

Раніше англійський форвард Гаррі Кейн звернувся до Гарета Саутгейта після його відходу зі збірної Англії.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 липня 2024, 14:52 0

Матч відбудеться в середу, 17 липня