ШИРЕР: «Він підняв Англію з колін після поразки від Ісландії у 2016»

Колишній нападник збірної Англії оцінив роботу Гарета Саутгейта

Колишній нападник збірної Англії, Алан Ширер висловив свою думку про перебування Гарета Саутгейта на посаді головного тренера «трьох левів».

«Робота тренером національної збірної - виснажлива справа. Уявіть, який стрес і тиск відчуває людина на цій посаді. Саутгейт завжди захищав своїх гравців, що теж не могло не відбитися на ньому. Сподіваюся, у нього буде час відновитися, перш ніж ми знову побачимо його у футболі.

До приходу Саутгейта багато футболістів неохоче виступали за збірну. Однак його рішення піти не стало несподіванкою. Можливо, Гарет ухвалив його ще до початку турніру і оголосив би про це навіть у разі перемоги. Одне можна сказати точно: Саутгейт заслуговує на оплески за всі свої досягнення. Він підняв Англію з колін після поразки від Ісландії у 2016 році.

На цьому Євро команда, можливо, грала не на повну силу, але атмосфера, створена Гаретом, допомогла їм дійти до ще одного фіналу. Загалом, треба віддати належне Саутгейту за його роботу зі збірною Англії. Тепер від англійської команди очікують виходу у фінали та завоювання трофеїв».

Раніше головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт подав у відставку за власним бажанням.

Олексій Тіньков Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 липня 2024, 08:10 0

ЕйДжей відзначив Мухаммеда Алі

Коментарі