Відомий український футбольний журналіст мобілізувався до лав ЗСУ

Сергій Болотніков планує працювати в прес-службі 63-ї бригади

Відомий український футбольний журналіст Сергій Болотніков мобілізувався до лав Збройних сил України:

«Піти добровільно видається мені оптимальним рішенням. Якщо ви отримуєте повістку, далі - лотерея. Ви не знаєте, чи врахують ваші болячки і де ви взагалі опинитесь, навіть маючи конкретні навики, а мені ніколи особливо не везло) Контракт же дозволяє вибрати професію і місце служби. Натомість є чіткі терміни служби, а знаходитись на фронті 3 чи 5 років якось не дуже хочеться.

Але є ще третій варіант - знайти вакансію, зробити відношення від бригади і через їхній ТЦК намагатись по мобілізації потрапити туди, де ви будете приносити найбільшу користь. 100-відсоткової гарантії немає, але шанси значно вищі.

Я почав шукати вакансії на LobbyX і Work.ua. Там їх тьма - будь-хто знайде щось своє. Моїм пріоритетом, звісно, була медійна сфера. Якщо ні, тоді - дрони. Я відправив 7 резюме - жодного дзвінка у відповідь. Хоча там одразу попереджають, що звяжуться протягом… 2-6 тижнів (дивно, чому не місяців, куди так поспішати, в нас хіба війна?)

До того часу розрулилась ситуація в 63-й бригаді, з якою ми грали благодійний матч. Якщо вийде все задумане, то буду допомагати в прес-службі Ростіку Ящишину. Ще тільки Олега не вистачає - і лисі аферисти возєднаються, ггг.

Львівяни, а ви помітили символізм з номером бригади? До речі, на моїй чорній патронівській футболці Карпат з самого початку було нанесено саме 63-й номер. Якби мені тоді хтось сказав, що це буде означати зараз, я б довго сміявся з цього божевільного)

Ось і вся історія. Вчора поїхав в ТЦК, оформив всі документи, на днях відправляюсь в учєбку».

Раніше відомий український коментатор Віталій V1lat Волочай розповів, як його ледь не мобілізували представники ТЦК, які могли виявитися шахраями.

Дмитро Вербинський Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 липня 2024, 08:10 0

ЕйДжей відзначив Мухаммеда Алі

Коментарі