Суперники не схибили. Україна U-19 не зуміла забити Північній Ірландії

Господарі турніру витримали тиск команди Михайленка наприкінці гри

Напередодні весь футбольний світ спостерігав за розв'язкою на двох великих континентальних першостях, чемпіонаті Європи-2024 та Копа Америка-2024, але на перемогах Іспанії та Аргентини спекотне літо для глядачів точно не завершилось. Бо саме час було розпочинати європейську першість серед юнаків віком до 19 років, і, на наше щастя, Україна так само мала там представництво. «Синьо-жовтих» на турнір у Північній Ірландії привіз тренерський штаб на чолі з Дмитром Михайленком.

Але одразу ж почались проблеми. Після елітного раунду кваліфікації «зайві» картки нікуди не діваються, тож на першу гру турніру проти господарів ми виходили без нападника київського «Динамо» Пономаренка та півзахисника дортмундської «Боруссії» Данила Кревсуна. Як виявилось, ці дві втрати просто помножили нашу атакувальну спроможність на нуль.

При цьому в захисті так само продовжували виникати невимушені помилки, тож воротарю Крапивцову було, чим зайнятись у власних володіннях. Загальне враження від гри «синьо-жовтих» - ніяке. Тренерський штаб відпрацював невдало, гравці на полі стомились десь під завісу повної ігрової години, і навіть маючи м'яч у ногах переважний час, нічого не змогли вигадати в атаці.

А коли почались заміни, то вони виявились уже запізнілими. Так, свіжості в атаці ротація точно додала, але часу банально не вистачило для того, аби кількість створених нагод переросла в якість. Хоча б так, якщо вже не забивати моменти на кшталт удару Синчука у воротаря з вільного правого флангу штрафного. І це так грати проти суперника, який виключно відбивався?

У наступному турі Україна зіграє проти Норвегії, а Північна Ірландія зустрінеться з Італією.

Чемпіонат Європи U-19. Груповий етап. Група A. 1-й тур.

Північна Ірландія U-19 - Україна U-19 - 0:0

Попередження: Маккалліон, 32, Тріккетт, 60, Макклур, 61

Північна Ірландія U-19: Чарльз - Леннон, Маккалліон (Гудман, 46), Бріггс - Томпсон (Гемілтон, 90+2), Макклур, Тріккетт (Д. Догерті,64), Барр - Гленфельд, Грем (Еванс, 63), Моррісон (Е. Догерті, 76).

Україна U-19: Крапивцов - Огарков (Дрозд, 87), Михавко, Мельниченко, Гусєв - Ващенко (Обіная, 87) - Маткевич (Шевченко, 87), Цуканов, Гаджиєв, Синчук - Богданов (Тутєров, 72).

Арбітр: Лука Білбія (Боснія і Герцеговина).

Стадіон: «Інвер Парк» (Ларн, Північна Ірландія).

Удари (у площину): 4 (2) - 16 (9)
Кутові: 2 - 9
Офсайди: 1 - 2.

ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ U-19 - УКРАЇНА U-19. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 липня 2024, 08:10 0

ЕйДжей відзначив Мухаммеда Алі

Коментарі