ШАНДРУК: «Верес грав на фоні величезних фізичних навантажень»

В.о. головного тренера Вереса підбив підсумки спарингу проти Ниви Тернопіль

Виконувач обов'язки головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук резюмував контрольний матч проти тернопільської «Ниви» (2:4) та другий тренувальний збір червоно-чорних:

«Це був ще один інформативний для нас контрольний матч. Попри поразку - вдячний гравцям за відношення до роботи. Бо всі вони грають на фоні величезних фізичних навантажень. Можливо, навіть надмірних. Тому, наразі все йде за планом, і на наступному зборі команда зовсім по-іншому виглядатиме.

Підсумували другий тренувальний збір поразкою. Але зараз хлопці відпочинуть, і на третьому зборі ми зможемо більш предметно оцінити свої можливості. До контрольних матчів у Києві хлопці більш свіжими підходитимуть.

Щодо гри молоді - результат демонструє, що попереду ще дуже багато роботи. Молоді гравці також готуються під максимальними навантаженнями. Не вистачало свіжості. Ми це розуміємо. Але було багато невдалих дій. Втім, це досвід і ми віримо, що завдяки таким матчам молодь буде прогресувати.

Після двох вихідних команда збереться знову 17 липня. А 20 липня ми вирушаємо до Києва, де зіграємо з Колосом, Локомотивом і Оболонню».

Микола Степанюк Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 липня 2024, 14:05 8

«Арсенал» зробив українцеві пропозицію щодо трансферу

Коментарі