Хацкевич назвав футболіста збірної України, який провалив Євро. Це не Лунін

Колишній гравець і тренер «Динамо» Київ виділив Судакова

Збірна України з футболу завершила виступи на Євро-2024 на стадії групового етапу. Українська команда посіла останнє місце у групі Е з чотирма очками.

Колишній гравець і тренер «Динамо» Київ Олександр Хацкевич назвав футболіста збірної України, який провалився на Євро-2024.

«Провалився Судаков. Поки Мудрик не навчиться грати на команду, а буде сподіватися на одну тільки швидкість і, як «вершник без голови», мчатиме вперед, то нічого доброго не буде. Йому потрібно додати у взаєморозумінні гри з партнерами, а не сподіватися лише на швидкість і удар, який ми побачили лише у грі з Ісландією, а от на Євро ми нічого від нього не спостерігали.

До Тараса Степаненка, з огляду на його можливості, не може бути жодних претензій. Та критика, яка на нього вилилася... Я з цим не згоден.

Футболісти «Шахтаря», якщо так подивитися, то теж не були готові до чемпіонату. Конопля, наприклад, якого замінив Тимчик. Так, сказати, що Олександр зіграв ефективніше, складно, тому що багато флангових передач не знаходили адресатів. Був на грі в Польщі, коли Україна грала з поляками, то в Тимчика, напевно, передач 20 було за всю гру, і тільки одна була точною. Про яку якість можемо говорити, і як нападнику зустрітися з м'ячем у такій ситуації?», - сказав Хацкевич.

Раніше президент Зеленський відреагував на виліт збірної України з Євро-2024.

Дмитро Олійник Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 липня 2024, 07:53 2

Тайсон відзначив Мозеса Ітауму

Коментарі