Тренер Алькараса: «Джокович – фаворит у фіналі Вімблдону»

Хуан Карлос Ферреро впевнений, що досвід серба допомагає йому долати всі проблеми

Хуан Карлос Ферреро, тренер Карлоса Алькараса, попередив молодого тенісиста, що в неділю на нього чекає ще один важкий поєдинок, незважаючи на недавні проблеми Джоковича з травмами.

«Що ми знаємо про Джоковича, так це те, що 37 днів тому він лягав під ніж, а тепер він у фіналі Вімблдону.

Потрібно пристосовуватися до реальності, а реальність така, що він дуже швидко і дуже добре відновився після операції. Я думаю, йому вдалося знову грати на хорошому рівні, і найголовніше для нього - бути в оптимальній фізичній формі.

Він добре рухається, ми бачимо, як він без проблем ковзає, коли рухається. Ми повинні планувати матч, розраховуючи на боротьбу, принаймні, таку ж, як минулого року. Я говорив Карлосу, що це знову буде п'ятигодинний матч, тож його психологічний рівень має бути дуже високим.

Якщо бути реалістом, то через досвід Новака в подібних фіналах і кількість титулів на Вімблдоні фаворитом є Джокович.

Очевидно, ми знаємо, який потенціал має Карлос. У команді нам хочеться думати, що якщо Карлос гратиме добре, то він сильно ускладнить життя Новаку, але ми знаємо рівень Джоковича. Навіть у погані дні він знає, що робити і як долати проблеми, тож ми чекаємо від Новака дуже високого рівня», - сказав колишній перший номер світового рейтингу.

Минулого року Алькарас у статусі андердога обіграв Джоковича у фіналі Вімблдону в п'яти сетах.

Володимир Клепач Джерело: Tennis 365
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 липня 2024, 19:26 0

Усі гравці «альбіселесте» отримали від капітана подарункові навушники