Замах на Трампа. Поранення вуха, стрілець знешкоджений, загинув глядач

Під час виступу Трампа в Пенсільванії пролунали звуки пострілів

Під час виступу колишнього президента США Дональда Трампа у Пенсільванії пролунали звуки пострілів.

Агенти служби безпеки вивели колишнього президента США Трампа зі сцени після того, як на мітингу в Пенсільванії пролунали гучні звуки.

На кадрах видно, як Трамп нахилився, коли пролунали звуки пострілів. Його швидко оточили агенти служби безпеки та посадили в автомобіль. Трамп підняв кулак, коли його виводили зі сцени.

CNN: «Перед тим, як Трамп упав, пролунав гучний удар. Агенти допомогли йому підвестися, а на його обличчі була кров. Він кричав у відповідь натовпу і підняв кулак. Потім його посадили в автомобіль та евакуювали з місця події.

Стрілець, причетний до інциденту на мітингу Дональда Трампа в Пенсільванії, був нейтралізований. Внаслідок стрілянини на мітингу Трампа в Пенсільванії загинув глядач».

Дональд Трамп повідомив, що під час стрілянини в Пенсільванії отримав поранення вуха:

«У мене вистрілили кулею, яка пробила верхню частину мого правого вуха. Я одразу зрозумів, що щось не так, бо почув свист, постріли і одразу відчув, як куля пробила шкіру.

Дякую правоохоронним органам за їх швидку реакцію на стрілянину. Висловлюю свої співчуття сім'ям застреленого та пораненого. Це неймовірно, що такий акт може мати місце у нашій країні».

Президент США Джо Байден: «Мене поінформували про стрілянину на мітингу Дональда Трампа в Пенсільванії. Я радий чути, що він у безпеці і почувається добре. Я молюся за нього та його родину, а також за всіх, хто був на мітингу, оскільки ми чекаємо на додаткову інформацію.

Ми з Джілл вдячні Секретній службі за те, що вони доправили його до безпечного місця. В Америці нема місцю такому насильству. Ми маємо об'єднатися як одна нація, щоб засудити це».

Президент України Володимир Зеленський: «Я з жахом дізнався про стрілянину в колишнього президента США Дональда Трампа на його мітингу в Пенсільванії. Таке насильство не має жодного виправдання та не має місця ніде у світі. Насильство ніколи не повинно перемагати.

Я з полегшенням дізнався, що Дональд Трамп зараз у безпеці, і бажаю йому якнайшвидшого одужання. Висловлюю співчуття близьким жертви цього нападу, учасниці мітингу. Я бажаю сили всім, хто жахнувся цієї події. Я бажаю, щоб Америка вийшла з цього сильнішим».

Микола Степанюк Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 07:44 2

Пірс Морган – про перспективи наставника команди Англії

Коментарі