Хесус НАВАС: «Англія – чудова команда з гравцями світового рівня»

Захисник збірної Іспанії прокоментував майбутній фінал Євро

Захисник збірної Іспанії Хесус Навас дав коментарі напередодні фінальної гри Євро-2024 проти Англії.

«Англія - чудова команда з гравцями світового рівня. Це буде дуже складний матч, але ми дуже раді і дуже хочемо грати. У нас вийшов дуже добрий турнір.

Ямал? Він грає на неймовірно високому рівні, але я хочу наголосити, наскільки він скромний. Якщо продовжить так само, то стане великим футболістом.

Я граю з травмою стегна вже чотири чи п'ять років, але емоції від виступів за «Севілью» та свою країну - це все, що для мене є важливим. Головне - викладатися до кінця. Я дуже пишаюся тим, що залишився тією ж простою людиною, якою був спочатку. І я дуже вдячний своїй дружині та своїм дітям.

Стосунки між усіма гравцями нашої команди - просто фантастичні. Сподіваюся, ми зможемо досягти успіху для команди та для країни. Дуже сподіваюся, що ми зможемо виграти цей трофей.

Я відчуваю сильні емоції від усього, що роблю. Бути тут, у 38 років, і продовжувати грати за свою збірну - ; це неймовірно. Перемога у завтрашньому фіналі та другий трофей Євро принесли б мені величезну радість.

15 років у збірній Іспанії? На мою думку, це абсолютний максимум, якого тільки можна було досягти. Це була хлоп'яча мрія - впиватись грою за Іспанію, віддавати все за свою національну команду. Сподіваюся, ми зможемо завтра ввечері подарувати країні радість!», - сказав Навас.

Сергій Рип'юк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 липня 2024, 12:17 3

Денис Баланюк порушив антидопінгові правила