Гаррі КЕЙН: «Я поки що не вигравав командних трофеїв. Завтра є шанс»

Форвард збірної Англії чекає на фінал Євро

Нападник збірної Англії Гаррі Кейн поділився очікуваннями від фіналу Євро-2024, в якому його команда зіграє проти Іспанії.

«Багато з нас було вбиті горем після такого результату у фіналі Євро-2020. Потрібно пройти довгий шлях, щоб повернутися туди, де ми зараз. Те, що ми знову зіграємо у фіналі Євро, говорить усе про менталітет цієї команди.

Взяти трофей - це означатиме все. В мені горить додатковий вогонь. Коли ти програєш фінал, важко стерти з пам'яті. Цей програш у фіналі Євро-2020 був дуже складним, але це було три роки тому. Шлях сюди був важким, але зараз йдеться про реалізацію нашого плану на гру. Тепер настав час зробити крок уперед.

Ні для кого не секрет, що я поки що не вигравав командних трофеїв. Завтра я маю шанс завоювати один із найбільших. Ми готові грати проти будь-кого. Ми мали важкі періоди на цьому турнірі, але ми все одно проходили кожного суперника. Це зміцнює нашу величезну віру та стійкість - і те, й інше дуже потрібне у фіналі.

Я надзвичайно схвильований. Ми вже завершили майже всю підготовку, на завтра ми залишилися зовсім небагато. На тому етапі, коли до гри все підготовлено. Буде хвилювання - нервозність наростає, але зрештою після виходу на поле треба буде просто робити все можливе для своєї країни.

Готуємось єдиною командою. Можливо, хтось окремо подивиться нарізки індивідуальних дуелей, які на них чекають у грі. Головне, суть у тому, щоб, вийшовши на поле, найкраще виконати план на гру, - сказав Кейн.

Сергій Рип'юк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 липня 2024, 11:32 5

Аргентинець через травму був замінений на 66-й хвилині