Аргентина – Колумбія. Прогноз і анонс на фінальний матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

15 липня на «Хард Рок Стедіум» пройде фінальний матч Копа Америка, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Колумбії. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Аргентина

Команда довго була невдахою - так, було чимало виходів у фінал, але всі вони закінчувалися прикрими поразками. Але зараз склався ідеальний пазл, починаючи від Мессі на вістрі та закінчуючи Еміліано Мартінесом у воротах, і все це під керівництвом Скалоні. Попередні два великі турніри принесли перемоги - спочатку на Копа Америка, а потім і на чемпіонаті світу. І до США альбіселестес їхали з єдиним завданням - захистити титул. По суті, там була лише одна проблема - у чвертьфіналі, з Еквадором, який примудрився наприкінці уникнути поразки (до речі, це єдиний пропущений гол). У результаті все закінчилося серією пенальті, але там знову блиснув воротар, звично вже вигравши лотерею, і підстрахувавши капітана, що вдарив у поперечину. У 1/2 виправився вже і сам Лео, забивши один із голів. Канаду обіграли сухо, як і у всіх трьох матчах групи - з тими ж червоними, Чилі та Перу.

Ставки на матч Аргентина - Колумбія

Колумбія

Збірна підходить до турніру, маючи взагалі унікальну статистику. Вона не програє майже три десятки матчів - два з половиною роки, із зими 2022-го. Так, при цьому кавові не вийшли на минулий чемпіонат світу, що було очевидним провалом. Але потім навіть у кваліфікації на наступний мундіаль мали порівну перемог та нічиїх. Вже на самій Копі вони продовжили свої впевнені виступи. У групі вийшло впоратися з Парагваєм та Коста-Рікою, а нічия 1:1 із Бразилією гарантувала перше місце у квартеті. Потім попалася Панама, якій легко відвантажили п'ять голів без відповіді, а ось з Уругваєм довелося терпіти: незабаром після голу Лерми команда залишилася вдесятьох, і весь другий тайм відбивалася. Але зробила це успішно, зберігши 1:0 і, значить, право зіграти у фіналі.

Статистика особистих зустрічей

0:1 у лютому 2022-го від аргентинців стали одними з останніх поразок кавових. До цього вони також поступилися у півфіналі минулої Копа Америка, але лише по пенальті

Прогноз

GGBET чекає, що підопічні Скалоні збережуть титул. Ставимо на перемогу Мессі та компанії в основний час поєдинку (коефіцієнт - 2,25).

Прогноз Sport.ua
Аргентина
15 липня 2024 -
03:00
Колумбія
Перемога Аргентини (основний час) 2.25 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 05:44 0

Олів'є Жиру попрощався з «триколірними» у соціальних мережах

Коментарі