Новий тренер Барселони відзначився цікавим моментом під час медогляду

Флік уперше попросив провести стоматологічні обстеження гравців

Тренер «Барселони» Хансі Флік відзначився цікавим моментом під час медогляду гравців.

За даними іспанської газети AS, Флік вперше попросив провести стоматологічні обстеження гравців під час їхніх медичних оглядів. Зазвичай вони складаються з перевірки стоп, кардіології, аналізу крові, а також загальних вимірювань тіла, але німецький спеціаліст додав до цього набору обстежень перевірку стану зубів.

Причина в тому, що він і його команда вважають, що стан зубів може значно вплинути на здоров'я гравців. Проблеми із зубами можуть призвести до поганого травлення через неможливість ефективно пережовувати їжу, що, у свою чергу, впливає на м'язи і засвоєння поживних речовин.

Свого часу «Мілан» відмовився підписувати контракт із лівим захисником Алі Сіссоко через серйозне зміщення зубів, яке, на їхню думку, могло вплинути на його здоров'я.

Після завершення кампанії 2023/2024 «Барселону» залишив 44-річний Хаві. «Блауґрана» посіла друге місце в Ла Лізі, набравши 85 очок, що виявилося на 10 пунктів менше, ніж у мадридського «Реала», який став чемпіоном країни. Його місце зайняв німецький спеціаліст Хансі Флік.

Олексій Тіньков Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 липня 2024, 08:10 0

ЕйДжей відзначив Мухаммеда Алі