РОТАНЬ: «Ми розуміємо, заради кого їдемо на Олімпіаду»

Головний тренер олімпійської збірної України розповів про стан команди напередодні ОІ-2024

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань розповів про стан команди напередодні ОІ-2024.

«У нас зараз тяжка дорога до Франції, вона завжди займає приблизно добу. Тому головне - добратися до нашої бази під Бордо, почати збір. У нас є трохи менше тижня на підготовку, щоб привести гравців у більш-менш єдиний функціональний стан.

Тому що ви знаєте, що у деяких гравців після Євро не було відпочинку, ми грали турнір у Франції, де також були ті гравці, які зараз нас будуть представляти на Олімпійських іграх - у них також не було дуже багато часу. Усі в різних станах почали підготовку вже в клубах. Тому вони не в найкращих фізичних кондиціях, ми це розуміємо.

За цей тиждень нам потрібно збалансувати їх і від гри до гри підготувати. 14 липня ми граємо контрольний матч з Єгиптом, 18 липня проводимо вже, скажемо так, генеральну репетицію перед Олімпіадою - зі збірною Парагваю. І вже 19 липня переїжджаємо туди, де будемо базуватися перед першою грою - в Ліон. Там ми готуємося до матчу 24 липня з Іраком.

Яка атмосфера була в НОК? Було дуже весело, по-перше. І що дуже сподобалося - що нас у НОК дуже підтримували, бажали нам на Олімпіаді якомога краще виступити, прагнути кожен матч до перемоги.

Це додає нам крила, ми будемо прагнути і ми розуміємо, заради кого туди їдемо - перш за все це наші військові, дякуємо їм за підтримку. Розуміємо також, що перед нами великий виклик, ми хочемо гідно представити нашу країну», - сказав Ротань

На Олімпіаді Україна виступатиме у групі B. Окрім неї, там також зіграють Аргентина, Іран та Марокко. Чоловічий футбольний турнір відбудеться з 24 липня по 9 серпня.

Олексій Тіньков Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 11:14 13

Дісталося колишньому футболісту «Динамо» та «Шахтаря» Андрію Канчельскісу

Коментарі