Звягель здобув вольову перемогу над тернопільською Нивою

У переможців забили Сергій Кисленко, Андрій Нестеров та Мар'ян Мисик

Клуб Першої ліги Звягель під керівництвом Юрія Вірта здобув у спарингу вольову перемогу над тернопільскою Нивою (3:1).

Попри шалену спеку, команди активно розпочали матч, уже на 10 хвилині Богдан Козак цілив у ворота, проте голкіпер «Звягеля» врятував. Підопічні Юрія Вірта одразу розпочали свою атаку, яка завершилась сильним ударом у поперечину, а на добиванні зіграв екс-гравець «Ниви» Сергій Кисленко - вище воріт.

Рахунок у матчі на 13-й хвилині відкрив Дмитро Галадей, який відгукнувся на подачу Дорошенка з кутового (1:0). Невдовзі Кисленко знову пробивав по воротах «Ниви», замкнувши подачу із флангу - Жупанський врятував. Активні дії гравців «Звягеля» призвели до пенальті у ворота «Ниви» на 38-й хвилині за гру рукою у штрафному майданчику. 11-метровий удар реалізував Сергій Кисленко (1:1). На 43-й хвилині півзахисник «Звягеля» Андрій Блізніченко з далекої відстані пробивав по воротах «Ниви», проте Жупанський вкотре виручив, зробивши видовищний сейв.

Другий тайм активніше розпочали гравці «Звягеля», створюючи подекуди небезпечні моменти. На 58-й хвилині гравець «Звягеля» пробивав із далекої відстані під поперечину, але Ілля Ольховий, який у другому таймі замінив Жупанського, у видовищному стрибку врятував команду від пропущеного голу. Проте, вже за 4 хвилини стався гол. Подача із штрафного - на добиванні зреагував Нестеров та поцілив у ворота «Ниви» (2:1). Головний тренер тернополян Євген Калиниченко зробив ряд замін, випустивши молодь та гравців на перегляді. Фінальний рахунок у матчі встановив потенційний новачок «Звягеля» Мар'ян Мисик, забивши в компенсований час на 90+3 хвилині (3:1).

Товариський матч, 10 липня

15:15. Нива Тернопіль - Звягель - 1:3

Голи: Галадей, 13 - Кисленко, 38 (пен), Нестеров, 63, Мисик, 90+3.

Нива Тернопіль (старт): Жупанський, Капустян, Токар, Демчук, Паламарчук, Дорошенко, Козак, Кицун, Голуб, Бей, Галадей

Відеозапис матчу

Микола Степанюк Джерело: ФК Нива Тернопіль
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 17:25 2

Найкращим визнали м'яч Ямала у ворота Франції