ШАНДРУК: «Побачене на полі вселяє оптимізм»

В.о. головного тренера «Вереса» прокоментував поразку проти «Полісся»

В.о. головного тренера «Вереса» Олег Шандрук прокоментував поразку проти «Полісся».

«Ми розуміємо, що результат не є позитивним. Програли. Але ми задоволені об'ємом виконаної роботи, побаченим на полі. Це вселяє оптимізм. Можливо, за рахунку - 1:4 це звучить дещо дивно, але це справді так. Хочу заспокоїти вболівальників. Ми рухаємося у правильному напрямку. І я задоволений і фізичними кондиціями команди, бо ми під навантаженнями працюємо, і побаченим на полі.

Ми мали достатньо моментів. Особливо, впродовж першої години. Рахунок міг бути іншим. «Полісся» - учасник єврокубків. Вони раніше почали збори. Тому ми цією грою попри поразку задоволені. Отримали хороший матеріал для роздумів і подальшої роботи. Зокрема, це стосується і трьох м'ячів, пропущених після розіграшів суперниками кутових.

Сподобалися новачки. Всі зіграли на рівні. Можливо, хтось міг зіграти краще, але повторюся - усі зараз під серйозними фізичними навантаженнями. Так, ми б хотіли до старту сезону ще посилитися крайнім нападником, правим захисником і в центрі поля - опорна зона, центр захисту. Якщо будуть доступні нам кандидатури - звичайно, розглянемо ці варіанти».

Матч «Верес» - «Полісся» завершився розгромною поразкою рівненського клубу із рахунком 1:4.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 11:53 8

Каталонців зацікавив Олександр Петрусенко