Яків КІНАРЕЙКІН: «В мене були пропозиції з Іспанії, Чехії та Португалії»

Вже колишній воротар «Дніпра-1» розповів про пошуки нової команди

Колишній воротар «Дніпра-1» Яків Кінарейкін розповів про пошуки нової команди.

- Якове, як у Вас зараз справи?

- У мене все добре. Зараз перебуваю в розташуванні Олімпійської збірної. Їдемо до Франції на підготовку, а потім і на сам турнір. 5 липня я покинув «Дніпро-1» і більше не є гравцем цього клубу.

- Як оціните період, проведений у «Дніпрі-1»?

- Період, проведений у «Дніпрі-1», я оцінюю максимально позитивно для мене. Дебютував у дорослому футболі: в Лізі чемпіонів, Лізі Європи та Лізі конференції, в УПЛ, за що дуже вдячний тренерському штабу, а також велике спасибі за довіру. Окрема подяка всім гравцям, які допомагали мені на футбольному полі. Без них би цього всього не було. Період у «Дніпрі-1» для мене максимально позитивний. Навіть враховуючи, що з клубом зараз незрозуміла ситуація, все одно я дуже вдячний за все, що він зробив для мене.

- Зараз чутки Вас активно сватають у «Карпати». Що можете сказати про цю інформацію? Які ще клуби вами цікавилися останнім часом?

- Про «Карпати» нічого не можу сказати. Невдовзі, я думаю, всі дізнаєтеся про мій новий клуб. Пропозицій було багато. Ми вибирали з моїм агентом, тобто з моїм батьком, найкращу для мене. Вибирали довго. Пропозицій було багато, зокрема й за кордоном. І вибрали найкращий для мене варіант.

- Можна детальніше про варіанти за кордоном? Назви клубів або хоча б з яких країн?

- Взагалі повною інформацією володіє мій агент і доносить мені вже конкретні пропозиції. Мені особисто відомо, що були пропозиції з Іспанії, Чехії та декілька варіантів з Португалії.

Раніше Яків Кінарейкін попрощався з вболівальниками «Дніпра-1».

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 18:45 0

Кілліан виступатиме у наступному сезоні за «королівський клуб»