КРООС: «Німеччина вже не та країна, що була 10 років тому, через мігрантів»

Німецький футболіст зізнався, що боїться відпускати доньку гуляти на вулицю

Відомий німецький футболіст Тоні Кроос в інтерв'ю подкасту ZDF поскаржився на проблеми, які викликані масовою міграцією.

За словами Крооса, він залишиться в Іспанії зі своєю сім'єю, незважаючи на те, що його футбольна кар'єра там добігла кінця, тому що Німеччина вже не та країна, «якою вона була десять років тому, коли ми виїжджали».

Порівняно з Іспанією, сказав Кроос, він почувається більш неспокійно, відпускаючи свою дочку гуляти «об 11 вечора у великому німецькому місті».

Чемпіон світу 2014 року заявив, що проблема масової міграції «постійно присутня» в Німеччині і що вона стала занадто «неконтрольованою».

Кроос зазначив, що деякі іммігранти - хороші люди, але «якщо ви не можете відрізнити їх від тих, хто нам не підходить, то зрештою це буде складно. Тоді ставлення німців буде все більше і більше розділятися».

Згідно з актуальними даними, опублікованими федеральним урядом, майже 6 із 10 насильницьких злочинів у Німеччині скоюють іноземні мігранти. Незважаючи на те, що іноземні мігранти становлять приблизно 14,6 відсотка населення країни, на них припадає 58,5 відсотка всіх насильницьких злочинів.

Володимир Клепач Джерело: Modernity News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 01:13 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу Ла Ліги

Коментарі