Вінченцо МОНТЕЛЛА: «У Туреччини наймолодша команда на турнірі»

Тренер збірної Туреччини – про матч із Нідерландами

Головний тренер збірної Туреччини Вінченцо Монтелла поділився очікуваннями від чвертьфіналу Євро-2024 проти Нідерландів (6 липня, 22:00):

«Ми не зазираємо далеко вперед. Нам треба зберігати впевненість у своїх силах та смиренність. Ми повинні контролювати свої емоції. У нас наймолодша команда на турнірі, і лише кілька гравців раніше вже виступали на такому рівні. Ми думаємо тільки про майбутній матч. Думаю, навіть немає сенсу окремо говорити про те, що в нас є бажання перемогти та вийти у півфінал.

Команда у чудовій формі, енергія кожного футболіста на дуже високому рівні. Ми багато і наполегливо працювали на тренуваннях. У нашому колективі чудовий командний дух, а створити такий дух непросто. І я цим пишаюся - незалежно від того, як складеться матч з Нідерландами.

Гюлер? У нього дуже хороша ліва нога. Я теж шульга, але він буде технічнішим. Арда - футболіст, який потребує постійної ігрової практики, а в цьому сезоні в нього були травми. Чим більше він грає, тим краще для нього та команди. Якщо Гюлер зможе зберігати стабільність, величезний талант приведе його до неймовірних вершин».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 12:20 0

Китайський боксер упевнений, що Даніель заслуговує на статус чемпіона світу