КРООС: «Перша думка в моїй голові: Я що, з глузду з'їхав?»

Півзахисник, що завершив кар'єру, підбив підсумки свого останнього турніру

Тоні Кроос, який завершив кар'єру 5 червня, підбив підсумки свого останнього турніру.

«29.09.2023 мені зателефонував Юліан Нагельсманн з проханням повернутися в національну збірну. Перша думка в моїй голові: «Я що, з глузду з'їхав?» Перша думка в моєму серці: «Чорт забирай, так». Як ви бачите, рішення ухвалило серце.

Моя перша думка сьогодні вранці, 06.07.2024: Я радий, що я це зробив. Незважаючи на всю печаль і порожнечу після фінального свистка вчора. Я завжди бачив у команді більше, ніж вона показувала в останні роки. Але я не очікував, що за такий короткий час можна отримати реальний шанс на титул і знову бути на рівних із найкращими! Тому я дуже пишаюся тим, чого досягла ця команда! І вся Німеччина знову може пишатися цим.

Особлива подяка вам, тим, хто зробив цей домашній чемпіонат Європи особливим. Ми вас бачили, відчували та відчували! На особистому рівні я хотів би подякувати за справді особливу теплоту та прихильність протягом останніх тижнів. Це було дуже особливим.

І наостанок прохання: тепер, коли Німеччина повернула свою улюблену дитину, не відпускайте її! Шлях цієї команди триває. І це дуже допомагає, якщо ви підтримуєте її навіть у погані періоди! Тому що в одному я можу вас запевнити: це група чудових людей, які роблять усе, щоб бути успішними!»

Збірна Німеччини завершила свій виступ на Євро-2024, програвши Іспанії 1:2 в чвертьфінальному матчі.

Олексій Тіньков Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 27 вересня 2024, 19:50 2

27 вересня на мундіалі з футзалу Франція обіграла Таїланд, Аргентина здолала Хорватію

Коментарі