Мурат ЯКІН: «Чому б нам не перемогти Англію?»

Тренер збірної Швейцарії – про матч 1/4 фіналу Євро-2024

Головний тренер збірної Швейцарії Мурат Якін поділився очікуваннями від матчу чвертьфіналу Євро-2024 проти Англії (6 червня, 19:00):

«Не мені судити про гру, яку показує збірна Англії. Я зосереджений на нашій власній грі. Утім, ми знаємо їхні сильні та слабкі сторони. Намагаюся підготувати команду до всього якнайкраще.

Нам виявилося під силу боротися з Німеччиною, обіграти Італію. Чому б нам тепер не перемогти Англію? Ми в хорошій формі. Ми готові дати сильний бій. Навряд чи багато хто очікував, що ми двічі поспіль вийдемо до чвертьфіналу.

Досі ми показуємо приголомшливу гру, боляче ранимо найсильніших суперників. Ми у чвертьфіналі, в одному матчі від півфіналу, але намагаємося не думати про це занадто багато. Хлопці просто раді, що пройшли попередню стадію і, як і раніше, граємо тут.

Ми не знаємо, що збирається робити Англія. У її складі багато першокласних гравців. Ми в хорошій формі, впевнені в собі і вже показали, що можемо грати проти топ-збірних - проти чинних чемпіонів - Італії, господарів - Німеччини. Ми доставимо проблеми Англії».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 вересня 2024, 07:14 0

Колишній чемпіон світу назвав актуальні бої для ЕйДжея

Коментарі