Ігор ХУДОБ’ЯК: «Ми маємо популяризувати Україну у світі»

Легенда львівських «Карпат» поділився розчаруванням від складу олімпійської збірної України

Легенда львівських «Карпат» і екс-півзахисник збірної України Ігор Худоб'як поділився розчаруванням від складу олімпійської збірної України.

«Склад збірної на Олімпіаду міг бути набагато кращим, і я трохи розчарований, тому що Україна зараз захищається від росії. І на Олімпійські ігри, які люблять всі, можна було б викликати найкращий склад, який впізнаваний у світі. Наша футбольна команда перший раз туди кваліфікувалася. Ми повинні популяризувати Україну у світі, щоб всі підтримували нас у війні проти росії.

Лідерами цієї збірної будуть досвідчені гравці - Данило Сікан, який виступав і забивав у Лізі чемпіонів й Максим Таловєров, який грав на Євро-2024. Вони мають повести за собою олімпійську збірну. Дуже шкода, що Бенфіка не відпустила Анатолія Трубіна. Це б було дуже добре для збірної України. Я не знаю, чому так стається, що одних відпускають, наприклад Отаменді, а інших - ні.

Це треба, напевно, у Трубіна запитати. Дуже шкода, що деякі футболісти мали змогу поїхати, але не їдуть. Це хороші футболісти, які б на такому престижному турнірі, як Олімпіада, мали б представляти Україну. Це запам'яталося б їм на все життя. Мені здається, що футболісти самі мали наполягати на цьому більше, тому що це дуже серйозна історія для нашого спорту».

На Олімпіаді Україна виступатиме у групі B. Окрім неї, там також зіграють Аргентина, Іран та Марокко. Чоловічий футбольний турнір відбудеться з 24 липня по 9 серпня.

Олексій Тіньков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 00:14 1

Тайсон вважає, що це буде велика трилогія

Коментарі