Дженк ТОСУН: «Ми будемо на полі в найкращій формі»

Нападник збірної Туреччини поділився очікуваннями від матчу проти Австрії

Нападник збірної Туреччини Дженк Тосун поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти національної команди Австрії:

«Не знаю, чи варто цим пишатися, але приємно забити гол на Євро у 33 роки. Це зробило мене дуже щасливим. Я був у складі національної збірної на Євро-2016, але не забив. На жаль, я не потрапив до складу на Євро-2020 через травму.

У 2024 році я нарешті забив свій перший гол у ворота Чехії. Я дуже щасливий. Бути в трійці найстарших турецьких бомбардирів Євро разом з Бураком Йилмазом і Хаканом Чалханоглу - велика честь для мене, тому що я їх обох дуже поважаю.

У нас є яскраві молоді гравці та досвідчені. Поєднання чудове. Ми хочемо бути поруч з нашими молодими гравцями, щоб вони не робили тих самих помилок, які ми колись зробили через недосвідченість.

Австрія посіла перше місце у своїй групі, і це був дуже важкий відрізок, але ми знаємо, що Австрія - хороша команда. Це команда з великою фізичною силою. Ми грали проти них нещодавно і знаємо, на що вони здатні.

Поразка 6:1 у товариському матчі проти Австрії в березні? Краще, щоб така поразка сталася в товариському матчі, а не на Євро, тому що у нас є шанс виправити ситуацію тут, і це те, що ми можемо зробити. Ми будемо в найкращій формі на полі перед нашими вболівальниками».

Матч Австрія - Туреччина відбудеться 2 липня о 22:00 за київським часом.

Дмитро Вербинський Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 липня 2024, 08:06 1

Промоутер Джошуа поділився думками про реванш