ПРОКОПЧУК: «Зимові збори мені даються легше»

Центральний захисник «Минаю» розповів про перші тижні зборів на Закарпатті

Центральний захисник «Минаю» Кирило Прокопчук розповів про перші два тижні зборів на Закарпатті.

«Все добре, тренуємось у звичному режимі - два тренування на день чергуються з одним. Гарний настрій. Звичайно під час відпочинку всі вже скучили за футболом, командною роботою, тому повернулись до тренувань з позитивним налаштуванням. Єдине - досі шкода, що не вдалося залишитись в УПЛ за підсумками минулого сезону. Але нічого - будемо працювати, виконувати настанови тренерського штабу й боротись за повернення».

Спека впливає на гравців. Але влітку у всіх регіонах України висока температура. Можливо, на Закарпатті трохи спекотніше, але не суттєва різниця. Якщо говорити за себе, то зимові збори мені даються легше.

В обох спарингах майже всі гравці були задіяні, відіграли по тайму, приблизно. У першій контрольній грі, відверто кажучи, суперник був слабший за нас. Тоді у складі «Минаю» вийшло багато переглядових гравців й тренерський штаб визначився з їх майбутнім. А щодо «Металіста» - десь не виконали установку Любеновича, не дослухались до вказівок. Як на мене, провалили перший тайм. Пропустили необов'язкові м'ячі - два зі стандартів.

Результат, звичайно, не є першочерговою ціллю у контрольних зустрічах, але коли перемагаєш - з'являється впевненість, настрій гарний. Щодо вимог - порівняно з минулим сезоном дійсно змінили схему. Напевно, ще не всі звикли до неї, потрібен час. Зараз багато бігової роботи, в тренажерному залі займаємось. Тактики наразі менше, а ось коли на це вже буде зроблений акцент, тоді можна буде говорити про картину нашої гри».

25-річний захисник Кирило Прокопчук перейшов до «Минаю» зимою 2024 року.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 17:38 0

Портал Givemesport поділився цікавим рейтингом