ДЕШАМ: «Якщо було забито автогол, значить, до цього хтось бив по воротах»

Головний тренер збірної Франції прокоментував перемогу над Бельгією

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам прокоментував перемогу над збірною Бельгії.

«Ми робимо багато прогресу, і наші суперники, очевидно, обережні, навіть якщо вони на папері атакуюча команда. Ми робили все можливе, щоб створити шанси, і ми створили їх більше, аніж вони, але ми грали на очікуванні і не потрапляли в їхню пастку. Мені це сподобалося, але, очевидно, лише володіння м'ячем не дозволяє перемогти. Я б хотів, щоб ми створювали більше моментів.

Навіть якщо люди очікували, що ми дійдемо до чвертьфіналу, давайте насолоджуватися моментом. Ніщо не приходить миттєво. Ми в чвертьфіналі, і це важливий етап. Якщо було забито автогол, значить, до цього хтось бив по воротах. У нас завжди є можливість забити ще. Для нас це було складним з самого початку Євро, але у нас завжди були шанси. Хоча ми хочемо прискорити розвиток, ми не хочемо, щоб це стало для нас психологічною бар'єром.

Мбаппе звикає до своєї маски. Він стає краще з цим справлятися. Є аспект поту, і ми знаємо, що пот може потрапити йому в очі. Він звикає до цього, але це може вплинути на його зір. Він говорить, що це схоже на те, що він бачить в 3D. Все перед ним в порядку, але є затримка з його периферійним зором. Але він має звикнути до цього в наступні тижні чи місяці».

Також свої слова додав найкращий гравець матчу - Жюль Кунде:

«Можливо, коли я повернувся після травми, я не був у своїй кращій формі. Але я зосередився, оцінив свої слабкі сторони, і тепер я відчуваю себе добре з фізичної точки зору. Я знаю, що мої товариші по команді і тренери вірять у мене, і це найкращий період у моїй кар'єрі.

Я був здивований тим, як грали Бельгія. Я думав, що вони будуть більш атакуючою командою, особливо коли побачив склад. Але у нас є гравці, такі як Мбаппе чи Грізманн, які можуть змусити захисників трохи більше пильнуватися.

Для мене це було наше найкраще виступ у турнірі. Ми створили багато моментів, ми провели всеосяжну гру, і гол в кінці забезпечив те, що всі наші зусилля були варті того».

У наступному раунді збірна Франції зіграє проти переможця пари Португалія - Словенія. Матч відбудеться 5 липня у Гамбурзі.

Олексій Тіньков Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 12:15 0

Чи зможуть турки піднести ще один сюрприз?

Коментарі