Феліпе РОДРІГЕС: «Деякі співробітники Ворскли не поважали іноземців»

Бразильський універсал покидає полтавський клуб

Як стало відомо Sport.ua, цього літа «Ворскла» попрощалася з бразильцями, які захищали її кольори минулого сезону (серед них Феліпе Родрігес, Тіаго Сантана та Тіаго Кунья). Під питанням лише Лукас Перейра, який має контракт до кінця 2025 року, але й він, за нашою інформацією, навряд чи повернеться до клубу.

Півзахисник Феліпе Родрігес, з яким поспілкувався кореспондент Sport.ua, залишився задоволений полтавським періодом кар'єри. Навіть попри те, що, за словами гравця, далеко не всі в клубі ставилися до нього та інших легіонерів з повагою.

«Незважаючи на те, що в Україні йде війна, мені сподобалося у вашій країні. Де продовжу кар'єру, поки не знаю. Мій контракт з «Ворсклою» закінчується 30 червня. Я вдячний клубу за все і бажаю йому тільки успіхів. Хоча змушений визнати: деякі співробітники «Ворскли» ставилися до іноземців не дуже добре, без поваги. Це було неприємно. Коли ти відчуваєш підтримку, справи на полі точно йдуть краще», - сказав Родрігес.

28-річний півзахисник (хоча приходив він з «Новорізонтіно» захисником, а останнім часом взагалі грав центрфорвардом) провів у Полтаві два роки. У минулому сезоні Феліпе Родрігес зіграв за «Ворсклу» 22 матчі, забив 3 м'ячі та віддав 1 гольову передачу.

Біло-зелені за підсумками чемпіонату 2023/2024 посіли 9-те місце в УПЛ.

Раніше повідомлялося, що на перегляді у «Ворсклі» перебуває півзахисник, який грав у попередньому сезоні в Першій лізі.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 08:18 43

Футболіст хоче до АПЛ

Коментарі