Флуміненсе веде переговори із Шахтарем про продовження оренди Марлона

Раніше Даріо Срна припускав, що центрбек влітку може повернутися до України

Керівництво «Флуміненсе», який після 12 турів несподівано посідає останнє місце у турнірній таблиці бразильської Серії А, хотіло б зберегти у складі команди 28-річного центрбека Марлона.

Контракт футболіста належить «Шахтарю», проте після лютого 2022 року Марлон відмовився грати в Україні та, застосовуючи положення Annexe 7 ФІФА, виступав за інші команди на тимчасових правах - «Монцу» та «Флуміненсе».

30 червня тимчасова угода Марлона із «Флуміненсе» закінчується, і «триколірні» вже розпочали дискусію із «Шахтарем» щодо нової оренди гравця на один сезон, за яку не доведеться виплачувати відступних.

Крім того, боси «Флуміненсе» також хочуть, щоб Марлон у разі згоди на продовження оренди пішов на зниження вимог із зарплати порівняно з нинішніми.

Зазначимо, що Марлон є вихованцем «Флуміненсе», з якого влітку 2016 року переїхав до «Барселони», з чого й розпочався європейський вектор його кар'єри.

Раніше спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна припускав, що Марлон може стати одним із тих бразильців, які влітку повернуться до команди.

Олексій Сливченко Джерело: Terra
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 07:48 25

Український воротар вирішив залишити «королівський клуб»