Карло НІКОЛІНІ: «Ціна на Судакова по кишені тільки клубам АПЛ»

Навіть невдалий Євро-2024, схоже, не змінив ситуації...

Екс-асистент спортивного директора «Шахтаря» Карло Ніколіні поділився думками щодо найближчого майбутнього хавбека «гірників» Георгія Судакова, а також впливу на його потенційний трансфер до одного з топ-чемпіонатів невдалого виступу збірної України на Євро-2024.

«Так, він не відзначився гольовими діями [на Євро-2024], але, як на мене, він зіграв три важливі гри, і проти Румунії, у першому матчі, який ми [збірна України] програли, він був єдиним, хто не здавався. У другому матчі проти Словаччини Судаков був важливим для перемоги, Бельгія показала спалахи кристального класу, тому що він створив для нападників дві чи три топові гольові можливості. І він сам на 91-й хвилині міг би дати інший поворот чемпіонату Європи. Нам доведеться зрозуміти, що не вийшло, але я думаю, Судаков може поїхати до Англії з огляду на те, що його ціна по кишені тільки для клубів Прем'єр-ліги», - сказав Ніколіні.

Цікаво, що у березні футбольний агент Микита Швець припускав, що після Євро-2024 ціна на Судакова може становити 150 мільйонів євро.

Олексій Сливченко Джерело: Tuttomercatoweb
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 13:18 9

Колишній захисник збірної України поділився враженнями від виступу синьо-жовтих на чемпіонаті Європи

Коментарі