Йожеф САБО: «Орбан – це покидьок. Він зрадив свою країну, продався росії»

Колишній тренер збірної України відреагував на територіальні претензії Угорщини щодо Закарпаття

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо відреагував на вимоги Угорщини визнати Закарпаття традиційно угорською територією:

«Це все х***я! Коли я народився, то Ужгород був територією Чехословаччини, а не Угорщини. З 1945 року Закарпаття - це Україна. Я хоч і не мільйонер, але дача у мене досі на Закарпатті. Ставлення до угорців і українців там чудове! В Ужгороді 99% за Україну, це я вам точно кажу! Там дуже хороші люди. Вони розмовляють україно-європейською мовою.

Орбан робить антиукраїнські заяви просто від безвиході. Ще раз повторюся, Орбан - це покидьок. Коли він навчався в університеті, його завербувало КДБ. На ньому вже мотузка висить. Якщо він щось не те скаже або зробить, росіяни його приберуть. Усі ми знаємо, якими вони методами діють. Я не розумію, чому ЄС не може усунути Орбана і послати його на три літери.

Мені з Будапешта навіть журналісти перестали телефонувати після того, як я обісрав цього цигана Орбана. Він зрадив свою країну, продався росії і зараз танцює під дудку путіна. Проститутка!»

Раніше Йожеф Сабо розповів, чому збірна України провалилась на Євро-2024.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 09:21 8

На українця націлився турецький «Бешикташ»

Коментарі