Ребров звернувся до вболівальників після вильоту України з Євро-2024

Наставник головної команди країни вибачився за незадовільний результат

26 червня у німецькому Штутгарті пройшов матч 3-го туру групи E Євро-2024 між збірними України та Бельгії. Матч завершився у суху нічию 0:0. У паралельному матчі Румунія та Словаччина зіграли 1:1. Україна посіла четверте місце у групі та вилетіла з Євро-2024.

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров звернувся до українських вболівальників через соціальні мережі та вибачився за незадовільний результат.

«Як команда, ми ставили для себе цілі та вірили в те, що ми здатні як мінімум виходити з групи в плей-оф раунди та змагатися за якомога дальній прохід на цьому Євро.

Знаю що саме це очікувала від нас і вся країна. Я дуже шкодую що ми не змогли досягти цього та подарувати вам більше позитивних емоцій, попри вашу підтримку та віру в нас.

Хоч ми провели 2 якісних поєдинки, де хлопці показали свої найкращі сторони та здобули 4 очки, саме завдяки першій, вкрай невдалій грі, ми змушені завчасно завершити наш виступ на Євро.

Прикро покидати турнір на цій стадії, знаючи, що ми були здатні на більше. Залишається тільки чекати та готуватися до осінньої Ліги Націй та майбутнього відбору на ЧС», - написав Ребров.

Дмитро Олійник Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 07:23 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі