Сабо розповів, чому збірна України провалилась на Євро-2024

Національна команда не зуміла вийти з групи на ЧЄ

26 червня у німецькому Штутгарті пройшов матч 3-го туру групи E Євро-2024 між збірними України та Бельгії. Матч завершився у суху нічию 0:0. У паралельному матчі Румунія та Словаччина зіграли 1:1. Україна посіла четверте місце у групі та вилетіла з Євро-2024.

Колишній наставник київського «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо розповів, чому українська команда неуспішно виступила на чемпіонаті Європи 2024.

«У таких турнірах немає часу на розкачку, необхідно одразу викладатися на повну, з першої секунди демонструвати найкращі якості. А ще Євро, на мій погляд, продемонстрував відсутність лідера на полі, який здатний задавати темп, вести за собою партнерів, брати відповідальність, а якщо потрібно - і ризикувати.

Напередодні Євро в пресі писали, що ця збірна найсильніша за всі роки незалежності України. Але що ми побачили на ділі? Основний склад збірної, якщо і був такий у головах наших тренерів, не проглядався на полі. А спроба знайти оптимальні зв'язки вже під час турніру в Німеччині не дала потрібного результату - матчі йдуть один за одним і тут простір для роботи над помилками вкрай вузький.

На жаль, але результат відповідає продемонстрованій нашою командою грі», - розповів Сабо.

Дмитро Олійник Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 07:22 9

Півзахисник збірної України був змушений мити підлогу

Коментарі