НХЛ. Великий обмін Бостона, нова емблема Анахайма і тренер збірної Канади

У Лізі завершився сезон, а клуби вже готуються до нового чемпіонату

У НХЛ завершився фінал Кубка Стенлі, а клуби активно проводять обміни та починають готуватися до драфту і відкриття ринку вільних агентів.

- Достатню великий обмін провели Бостон і Оттава. Ведмеді обміняли воротаря Лінуса Ульмарка на перший раунд драфту-2025 та воротаря Йонаса Корпісало.

Ульмарк, який у 2023 році був визнаний найкращим воротарем сезону, невдало провів минулий чемпіонат. Основним у Бостоні залишиться Джеремі Свейман.

- Вінніпег продовжив контракт з захисником Діланом Демело. Гравець отримав договір на 4 роки та 16 мільйонів. Минулого сезону Демело набрав 31 пункт у 82 матчах.

- Колорадо продовжив контракт з форвардом Кейсі Міттельстадтом. Договір розрахований на 3 роки. Минулого сезону гравець набрав 57 очок у 80 матчах.

- Канада оголосила, що тренером збірної на Олімпіаді-2026 буде Йон Купер. Наставник працює з Тампою-Бей, яка за Купера виграла два Кубки Стенлі та ще двічі виходила у фінал.

- Клуб Анахайм Дакс оголосив про зміну емблеми. Було вирішено зробити лого, схоже на оригінальну відому емблему з хокейною маскою, коли команда ще мала назву Могутні Качки.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 06:49 46

Римський клуб найближчим часом зробить пропозицію киянам