Артем ДОВБИК: «Матч з Румунією – це випадковість»

Артем поділився емоціями після матчу з Бельгією на Євро

26 червня відбувся матч останнього 3-го туру групи Е на Євро-2024 між збірними України та Бельгії. Гра завершилась із рахунком 0:0.

Нападник збірної України Артем Довбик поділився емоціями після матчу.

«Дуже прикро. Все вирішила наша гра перша невдала. Останні дві гри показали, що це була випадковість. На жаль, таке у футболі трапляється.

Буває таке, коли не залітає. Сьогодні команда добре боролася на футбольному полі, були моменти. Але якщо навіть вболівальники збірної Бельгії освистували свою команду… Так, прикро вилітати. Ці незабиті моменти в голові. Буду довго їх памʼятати.

Ми бачимо, що сьогодні грали проти топової збірної Бельгії. Можливо, матчів з такими командами треба більше грати: Німеччина, Англія, Франція, щоб у нас приходила ця впевненість з самого початку.

Оцінюю наш виступ на Євро негативно, звісно, тому що команда не вийшла з групи. Так, бувають як позитивні, так і негативні моменти. На жаль, цей Євро більше негативний», - сказав Довбик.

Підопічні Сергія Реброва завершили виступи на чемпіонаті Європи, що проходить на полях Німеччині. Синьо-жовті посіли останнє четверте місце у квартеті Е.

Дмитро Олійник Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 20:47 0

У сезоні 2024/25 гірники будуть грати в Гельзенкірхені, а не в Гамбурзі

Коментарі