У Хорватії заявили про небажання залишати Євро-2024 і що для цього потрібно

Златко Далич – про майбутній матч із командою Італії

Головний тренер збірної Хорватії Златко Далич поділився думкою про виступ команди на чемпіонаті Європи 2024 у Німеччині та розповів про матч 3-го туру з командою Італії, який відбудеться 24 червня.

«Ми погано почали. Поки що нам не вдається грати на своєму рівні. Ми занадто легко пропускаємо. У Катарі [на ЧС-2022] ми пропустили один гол за весь груповий етап, тут ми пропустили п'ять у двох матчах. Тоді Перішич був у чудовій формі, зараз він не в оптимальних кондиціях. Гравці стали на два роки старшими, а нам належить зіграти проти дуже сильного суперника. Але головна проблема в тому, що ми легко пропускаємо.

Я поважаю Спаллетті та його досягнення. Він виграв чемпіонат із «Наполі» і домігся великих успіхів на найвищому рівні. Італія відома своєю тактикою, це її сильна сторона. Італійці завжди сильно грали в захисті. Їм достатньо нічиєї, ми це розуміємо. Ми повинні бути готові до всього в цьому матчі. Треба набратися терпіння, ми повинні зберігати спокій і не піддаватися на провокації. Ми повинні бути готові до всього.

Це черговий із серії історичних для нас матчів. Ми готові, і, впевнений, усе пройде добре. Усі, крім [Домагоя] Віди, здорові - у стартовому складі його не буде. Решта в порядку. Ми усвідомлюємо ту ситуацію, що для нас фаза матчів на виліт уже почалася. Потрібна тільки перемога: три очки виведуть нас далі. Будь-який інший розклад відправить нас додому. А так рано додому я не хочу», - заявив Далич.

Збірна Хорватії стартувала на Євро-2024 з поразки 0:3 від Іспанії, а потім зіграла внічию 2:2 з Албанією.

У таблиці групи В «картаті» посідають 4-те місце, маючи в активі 1 очко. Італія йде другою, маючи в активі 3 пункти.

Юрій Остроумов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 липня 2024, 01:40 18

Судді за підсумками 10 раундів віддали перевагу Дереку Чісорі