Зінченко перед Бельгією назвав умову, на яку піде заради перемоги

Гравець збірної України оцінив важливість результату

Захисник збірної України Олександр Зінченко напередодні матчу 3-го туру групової стадії Євро-2024 із командою Бельгії, що відбудеться 26 червня, поділився думкою про важливість результату в поєдинках за національну команду.

«Для мене найголовніше - результат, ось чесно. Поклавши руку на серце: нехай [я] буду найгіршим гравцем у кожному матчі, але буде збірна перемагати. Дайте мені цей папір - зараз підпишу.

Для мене три очки - найголовніше. Все інше - звичайно, якісь маленькі бонуси, статистика. Статистика - добре, але результат - найголовніше. Кожен гравець, як Ярмола (Андрій Ярмоленко. - прим.) з перших секунд, наприклад, може підштовхнути один одного.

Усі ці епізоди, коли справді віддаєш усього себе, виходиш переможцем із єдиноборства - вони тобі дають маленькі плюсики індивідуально. Але загалом, якщо дивитися трохи з дистанції, вони дуже допомагають команді. Завдяки таким маленьким плюсикам від кожного гравця, який вийшов на поле або на заміну - всі хлопці відпрацювали просто на 100%», - заявив Зінченко.

Раніше повідомлялося, що Олександр Зінченко випускає автобіографічну книгу.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 17:19 0

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі