Тренер збірної Румунії: «Могли б провести гру інакше»

Едвард Йорданеску оцінив поразку своєї команди

Головний тренер збірної Румунії Едвард Йорданеску прокоментував гру 2 туру чемпіонату Європи, в якій його підопічні поступилися збірній Бельгії (0:2).

«Це висококласний суперник: у наявності - швидкість, міць, вибухова гра. Досконала команда. Це претендент на титул. Ми не здавались, борючись з усіх сил. Другий тайм провели краще. Якби пощастило, могли б відібрати очко. Шанси зрівняти рахунок були.

Ми пропустили двічі. При першому голі трохи не пощастило, і в перерві я сказав хлопцям бути спокійнішими. Відкритий футбол на користь справі не пішов і зіграти так, як нам хотілося, не вдалося.

Ми розпочали матч окремими помилками, і відійти від того голу на початку було важко. У нас був план B, але протистояти третій за рейтингом команді важко, а везіння не було. У другому таймі ми оговталися, стали більш ініціативними, створили низку моментів і справді дали бій цій гарній команді. Думаю, ще б трохи концентрації - і могли провести гру інакше. У нас було три-чотири явні моменти: гольові можливості мали Дрегушин, Ман, Рацю та Міхейле.

Група найскладніша, але ми нагорі і розраховуємо зараз лише на свої сили. Найбільше мене засмутив другий гол, тому що ми не розібралися, як його уникнути. Тепер настає момент зрозуміти, наскільки ми сильні та як цю ситуацію подолаємо. Дуже важливо, щоб уболівальники продовжували підтримувати команду, бо продовжити ми зможемо лише разом. Зараз настає момент правильного настрою, оскільки ми усвідомлюємо, що є й ризик програти такий матч», - сказав Йорданеску.

Сергій Рип'юк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:25 2

Юхим розповів про обстановку в таборі збірної України після поразок у Лізі націй