Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми Тищенка

Благодійний фонд колишнього українського футболіста бере паузу

Колишній український футболіст Роман Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми народного депутата України Миколи Тищенка:

«Ми з фондом взяли невелику паузу, бо вчора нашому розлюченню не було меж.

Як уже всім відомо, вчора на нашого друга та члена команди «Народна армія» було скоєно напад. Серед білого дня, в присутності дружини та грудної дитини. Діма з 2014-го року активно допомагав військовим і цивільним, а також особисто, зі зброєю в руках, боронив нашу країну в спецпідрозділі ГУР МО «Кракен».

Трохи про ситуацію. Прогулюючись рідним Дніпром, Дмитро побачив велику кількість кремезних чоловіків у військовій формі і балаклавах, які супроводжували нардепа миколу тищенка. Того самого слугу народа, який тримав оборону Тайланду, поки Дмитро стримував ворога на сході України. Діма зробив цій банді зауваження, що перебувати в центрі міста зі зброєю та закритими обличчями недопустимо і це лякає людей.

Конфлікт спровокувала помічниця нардепа - Андрієвська Евеліна. Але це сьогодні вона помічниця, яка має відношення до слідчої комісії ВР по неефективному використанні державних коштів. А ще вчора ця мила особа була «внє палітікі» і каталась на концерти свого кумира григорія лєпса в окупований Крим. Саме того лєпса, який відкрито підримує путіна, окупацію наших територій і війну проти України. Після абсолютно безпідставної істерики вищезгаданої особи, втрутились істоти в масках. Декого з них ми уже впізнали - це цубер костянтин андрійович 1984 р. н. та ручний співробітник поліції - богдан.

Наразі шукаємо інформацію про інших тітушок. Тому прошу, якщо вам відомо хто ще ховається за масками - поділитися з нами і допомогти упізнати усіх тварин причетних до цього ганебного вчинку!

Закликаємо представників силових органів, ЗМІ, політичних діячів, а головне Офіс Президента взяти на контроль цю справу та не спустити з рук цей кричущий випадок».

Дмитро Вербинський Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 23:47 3

Колишній чемпіон світу впевнений, що в реванші ми зможемо все перевірити

Футбол | 29 червня 2024, 15:40 22
Коментарі