Хорватія – Албанія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

«Картаті» зобов'язані реабілітуватися за велику поразку на старті від Іспанії

У середу, 19 червня, відбудеться матч 2-го туру чемпіонату Європи 2024 у групі В між збірними Хорватії та Албанії. Поєдинок відбудеться в Гамбурзі на «Фолькспаркштадіоні». Початок - о 16:00 за київським часом.

Хорватія

Збірна Хорватії почин чемпіонату Європи 2024 року по повній програмі провалила. У матчі з командою Іспанії вона майже нічого путнього не показала і, як наслідок, програла з рахунком 0:3.

Подібного результату першого поєдинку на Євро-2024 у стані «картатих» і їхніх шанувальників, думається, ніхто не очікував. Так, іспанська команда була фаворитом поєдинку, але щоб у підсумку вона домоглася великої перемоги - це було за межею допустимого.

Втім, 0:3 від Іспанії вже нікуди не дінеш, а турнірна боротьба триває. У ній балканцям потрібні очки, щоб не настав момент прощання з Євро-2024 раніше бажаного. Лука Модрич і Ко повинні зробити висновки не тільки зі своєї поразки від іспанців, а й від першого матчу Албанії на турнірі з командою Італії (1:2). Там хорвати також можуть знайти для себе масу корисної інформації, щоб розраховувати на успіх у майбутньому матчі.

Албанія

Збірна Албанії вже залишила про себе хороший слід на чемпіонаті Європи 2024. Чого тільки її супершвидкий гол у матчі з Італією вартий, коли Недім Байрамі розміняв стартові нулі вже на 23-й секунді гри. Цей показник виявився рекордним в історії фінальних турнірів ЧЄ.

На розчарування того ж Байрамі та його партнерів, до щасливого фіналу в матчі з італійцями вони не дотягнули, а програли з рахунком 1:2. Однак, повторимося, змусили говорити про себе через те, як вони протистояли Італії.

Майбутня гра стане новим іспитом для албанської команди. У ній буде додаткове підґрунтя для визначення зрілості збірної, адже вона відбудеться через 4 дні після першого поєдинку на турнірі. Це не цілеспрямована підготовка до матчу протягом тривалого часу, як було у випадку з грою проти Італії.

Статистика зустрічей

Збірні Хорватії та Албанії на офіційному рівні очних зустрічей не проводили.

Прогноз на протистояння

Хорвати в турнірній таблиці групи поки що перебувають не там, де їм хотілося б, і не там, де повинні. Можна сміливо очікувати того, що після матчу з албанцями їхнє становище в квартеті зміниться в кращий для них бік - Хорватія повинна перемогти.

Орієнтовні склади:

Хорватія: Лівакович - Станішич, Шутало, Понграчич, Гвардіол, Ковачич, Брозович, Модрич, Маєр, Крамарич, Будімір.

Албанія: Стракоша - Хюсай, Джимсіті, Аєті, Мітай, Асллані, Байрамі, Рамадані, Сефері, Асані, Броя.

19 червня, середа

Хорватія - Албанія
Гамбург. «Фолькспаркштадіон». 16:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
ХОРВАТІЯ - АЛБАНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Франсуа Летексьє (Франція)
Прогноз Sport.ua - 2:0
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 28 липня 2024, 12:59 26

Ангеліну Калініну замінить Олівія Гадекі з Австралії

Коментарі