Леоненко вчергове розкритикував Мудрика і вигадав йому нове прізвисько

Колишній нападник «Динамо» не згоден, що нинішнє покоління збірної є найсильнішим в історії

Колишній нападник київського «Динамо» Віктор Леоненко відреагував на думку, що нинішнє покоління збірної України є найсильнішим в історії, а також згадав товариський матч проти національної команди Молдови (4:0).

- Багато експертів розхвалюють Україну, кажуть, що ми можемо мало не до фіналу Євро дійти. Вірите в це?

- Так можуть говорити тільки «чайники», тобто - непрофесіонали. Вихід із групи для нашої команди буде вже суперрезультатом. Ви потім зателефонуйте цим експертам і запитайте: «Чому ми не виграли Євро?». Цікаво, що скажуть у відповідь.

- Ви згодні з твердженням, що у збірної України зараз найсильніше покоління в історії?

- Таке кажуть не від великого розуму. Щоб вважатися найсильнішою командою, треба щось виграти. Коли роблять такі заяви, то виходить, що Шева і Ребров слабаки. А кращої зв'язки в нападі в нашої збірної ніколи не було! Туди ж можна додати Лужного і Шовковського. Як тоді сьогоднішня збірна може бути найсильнішою? Яремчук у запасі сидить, Мудрика постійно критикують. Та він і з Молдовою примудрився зганьбитися - скільки браку зробив! Я йому вже навіть нове прізвисько придумав. Раніше я його називав «Мішка 70», а зараз він у мене «регбіст». Дивишся на нього, а йому весь час поля мало, і він постійно за ворота забігає, як регбісти в падінні.

- Тобто, Ви не вражені матчем проти Молдови?

- А що там можна було побачити? Молдова - дуже слабка команда, і матч проти них нічого не дав. Хоча Ребров там награвав склад на Румунію. Навіть мій кіт Аватар уже знає, хто в нас вийде. Єдине питання: чи зіграє Миколенко? Якщо ні, то замість нього вийде Зінченко. Ну і в нападі, найімовірніше, з перших хвилин гратиме Довбик.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 15:02 15

На диво, жодна повітряна тривога не переривала хід запеклого протистояння

Коментарі