Шалений камбек! NaVi здолали FaZe Clan і вийшли в півфінал супертурніру

Українська організація на трьох картах обіграла данців на BLAST Premier Spring Final 2024

13 червня українська організація Natus Vincere (NAVI) продовжила свій виступ на турнірі BLAST Premier Spring Final 2024.

У матчі другого туру групового етапу «народжені перемагати» здолали колектив з Данії - FaZe Clan. Зустріч проходила у форматі bo3 (best of 3). NaVi виграли 2:1.

Першою картою у протистоянні був пік NaVi - Dust 2, який завершився легкою перемогою NaVi з рахунком 13:5. Важливо відзначити, що під час матчу данці вели 5:4, але в якийсь момент «народжені перемагати» зібралися і взяли 9 раундів поспіль.

Другою картою був вже вибір FaZe - їхня сигнатурна карта Nuke. Тут особливої боротьби ми не побачили. Карта почалася з впевнених 7:0 на користь данців і завершилася комфортною перемогою 13:9.

Натомість вирішальна карта (десайдер - Mirage) подарувала нам неймовірну розв'язку. FaZe впевнено почали карту, забравши перевагу - 7:0. Проте NaVi змогли переломити хід зустрічі і взяли 5 раундів поспіль у першій половині. За сторону захисту українська організація почала з двох програних поспіль раундів, але зрештою показала, що означає їхнє прізвисько - «народжені перемагати». Підсумок - перемога з рахунком 13:10.

BLAST Premier Spring Final 2024. Лондон. 13 червня

NaVi - FaZe Clan - 2:1 (13:5, 9:13, 13:10)

Цікаво, що раніше NaVi поступилися FaZe на турнірі ESL Pro League Season 19 з рахунком 0:2, а до цього обіграли їх у квітневому фіналі Мажора.

Ця перемога вивела NaVi до півфіналу змагань. Наступний матч українська організація проведе вже у п'ятницю, а їхній суперник визначиться в четвер, 14 червня.

Статистика гравців:



Фото игроков NaVi с матча против FaZe Clan:










Відеоогляд матчу NaVi - Faze Clan (2:1)
Олексій Тіньков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 26 вересня 2024, 19:44 0

Команда «народжених перемагати» зробила камбек на Dust2 і без шансів закрила G2 на Ancient