Президент Буковини: «Завдання номер один – вихід до УПЛ»

Дубинський хоче бачити команду в елітному дивізіоні

Президент клубу Першої ліги «Буковина» Володимир Дубинський розповів про амбіції команди Валерія Кривенцова, перед якою стоїть завдання піднятися до УПЛ.

«Завдання номер один - вийти в УПЛ. Це мрія всього бізнесу, всіх Чернівців. Якби я не ставив амбітних завдань, то навіщо мені йти у цей проєкт, вкладати такі кошти, запрошувати своїх партнерів? За мною стоїть ще низка великих бізнесів, з якими теж погоджували, що це робитимемо. Це не лише Володимир Дубинський. Мета вийти в УПЛ стоїть, але також мета Кривенцова - створити команду. В нас зараз немає нічого. Треба створити нову культуру у клубі. Вийти в УПЛ - це зрозуміло, інакше навіщо цим займатися. Але я хочу побачити команду, яка гратиме у зрозумілий, красивий, атакувальний футбол».

«Я хочу від нього та всього нового керівництва побачити справжній, повноцінний клуб зі своєю інфраструктурою, ігровим малюнком. Це, мабуть, звучить по-пацанськи, але я хочу бачити «Буковину» - і впізнавати, що це «Буковина». Для цього Кривенцову потрібні відповідні гравці, і три останні місяці ми працювали над підбором футболістів», - сказав Дубинський.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 30 червня 2024, 10:48 3

В ОБСЄ ухвалено спеціальну резолюцію

Футбол | 29.06.2024, 15:40