Степан ЮРЧИШИН: «Перемога над Молдовою додасть впевненості Україні»

Колишній нападник прокоментував перемогу України над Молдовою

Колишній український нападник та чинний директор львівських «Карпат» Степан Юрчишин прокоментував перемогу збірної України в товариському матчі проти національної команди Молдови (4:0).

- Перемогли синьо-жовті свого суперника переконливо. Якщо говорити загалом, то діяла збірна України непогано. Мені сподобалось. Приємно було дивитись, як наша команда рухалася, грала в один дотик, тримала м'яч. Було видно, що підопічні Сергія Реброва на голову сильніші за суперника. Хоча збірна Молдови - команда не надто високого рівня, але все рівно здобутий результат сприймається позитивно. Головне, що вдалося забити, що вселяє надію. Сподіваюсь, до перших ігор чемпіонату Європи ця перемога додасть нашій збірній більшої впевненості.

- Наскільки склад, який виставив на цей матч Сергій Ребров, співпав з Вашими очікуваннями?

- Важко сказати, адже у кадровому арсеналі України багато виконавців. Можливо це стосувалося лише лінії атаки Яремчук - Довбик. Але у цьому матчі і Яремчук забив у першому таймі, і Довбик забив після перерви. Все ж другий з них у іспанській Ла Лізі мав більше ігрового часу, більше забив і став кращим бомбардиром. Я думаю, що більш менш саме такий склад і буде грати у матчах чемпіонату Європи.

- Як Ви гадаєте, якою може бути планка для збірної України на Євро-2024?

- Можу сказати, що з таким складом можна дивитись з оптимізмом. Особисто мені хотілося б, аби команда дійшла якомога далі. Дуже далеко. Але все залежить для наших хлопців від впевненості у собі. Хочеться сподіватись, що гра у Кишиневі надихне їх на хороший результат. Впевнений, що попереднім завданням у збірної України буде вихід із групи. Наша багатостраждальна країна заслужила, щоб національна команда подарувала усім нам велику радість, адже у такий важкий час це дуже необхідно. Хочеться, щоб наші футболісти дали ще більше впевненості нашому народові і додали гарного настрою ЗСУ.

Дмитро Вербинський Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 9

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка