Екссуперник Усика розставив акценти в різниці українця і Ф'юрі. Хто кращий?

Майкл Хантер – про поєдинок за абсолют у хевівейті

Американський боксер-проспект Майкл Хантер (23-1-2, 16 KO), який виступає в суперважкому дивізіоні, оцінив виступ британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) в бою за титул абсолютного чемпіона світу проти українця Олександра Усика (22-0, 14 КО).

«Я думаю, Тайсон Ф'юрі зробив свій максимум. Я вважаю, це був найкращий результат, який міг для нього бути. Я знаю, що у нього багато фанів, але якщо ви подивитеся на його історію, то для мене він реально ніколи не був великим. Але в нього точно є відмінні якості. Він високий, вийшов із боксерської сім'ї. Будучи бійцем таких розмірів, у нього точно є витримка, характер і набір навичок. Я думаю, що бути таким само по собі дуже складно. Я вважаю, що в поєдинку був правильний переможець, і це було гарне шоу для перегляду.

Дев'ятий раунд? Я відчував, що таке може трапитися. Це було видовищно. Той епізод легко міг бути визнаний нокаутом, але вони завжди хочуть дати стороні А найкращі можливості, які тільки можуть - щоб прийти до тями і щоб постаратися витягнути перемогу. Вони дали йому (Тайсону. - прим.) відлік, але це легко міг бути нокаут. І ніхто б на це не скаржився. Це було дуже видовищно, це був яскравий двосічний бій. Ви побачили рівень конкуренції та покращення бійців по ходу бою.

Я був вражений Усиком. Він почав досить рано, і думаю, що це була чудова ідея. Я говорив ще до бою, що йому потрібно завоювати повагу, виграти ці ранні раунди, тому що коли в ринзі перебуває більший боєць, то навіть у статичному положенні він буде виглядати домінуючим. Тож для Усика було чудовою ідеєю працювати по корпусу і намагатися пресингувати в початкових раундах, щоб завоювати повагу. Ми всі знаємо, що Усик - боєць пізніх раундів. Зазвичай він їх виграє, і я думаю, пізня частина бою була більше за Усиком, а середина - за Тайсоном Ф'юрі. Круто було побачити, як Усик виграє ці ранні раунди за допомогою свого підходу і дисципліни. Він пекельний боєць, чудовий боксер», - заявив Хантер.

Раніше Майкл Хантер розповів, чого він хоче ще досягти в боксі.

Юрій Остроумов Джерело: IFL TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 липня 2024, 11:17 0

Сербські фанати важко пережили побиття їхньої команди в Любліні

Футбол | 28 липня 2024, 23:12 4