Гендиректор Чорноморця: «Маємо намір продовжити групу гравців»

Анатолій Мисюра розповів про кадрові наміри одеситів

Масовий відхід футболістів з одеського «Чорноморця» став вже звичним явищем не тільки у цьому десятилітті, а і в попередньому. Не стало винятком і нинішнє міжсезоння, у якому команду Романа Григорчука один за одним продовжують залишати гравці. Частина з них вже працевлаштувалась в інших клубах, решта у ролі вільних агентів знаходиться на шляху до цього.

Sport.ua поцікавився у генерального директора клубу Анатолія Мисюри подальшою долею трьох найкращих на думку вболівальників «Чорноморця» футболістів - півзахисників Артура Авагімяна, Зігі Бадібанги та воротаря Данила Варакути (у першого з них завершується термін оренди, а у двох інших підходять до закінчення контракти).

- Всі троє відпочивають. Їхні долі знаходяться у стадії визначення.

- Чи є вірогідність, що вони або ж хтось із них у команді залишаться?

- Вірогідність є. Проте можу сказати, що на сьогодні вона є, але до конкретики щодо підписання документа ми не домовились. Якщо я скажу про те, що з кимось домовились, а завтра може таке бути, що футболіст скаже, що йому потрібен новий «Бентлі». А ми скажемо: «У нас є лише нова «Таврія». Тобто все у процесі по усім трьом - як щодо Авагімяна спілкуємось, так і стосовно Бадібанги розмовляємо. Це ж саме можу сказати і про Варакуту.

- Щодо Авагімяна, права на якого належать «Олександрії», то плануєте викупити його контракт чи продовжити угоду про оренду?

- Маємо на меті, щоб наміри продовжити співпрацю з цим футболістом реалізувалися. Будемо працювати над обома названими вами варіантами.

Раніше повідомлялося, що «Верес» може підписати ексголкіпера «Чорноморця».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 05:11 0

Рууд Гулліт жорстко розкритикував гру та поведінку Кріштіану на Євро-2024

Коментарі